Tenerife – din næste drømmedestination

Tenerife er hjemsted for nogle af de mest imponerende vulkanske landskaber i Europa. Øens vartegn, den mægtige vulkan Mount Teide, er den højeste bjerg i Spanien og byder på en unik oplevelse for besøgende. Gå en tur gennem de fascinerende lavakløfter i Parque Nacional del Teide og oplev de dramatiske kontraster mellem de mørke, forkullede lavastrømme og den lysegrå aske. Besøg også de farverige vulkankratere i Montaña Roja, hvor du kan nyde den betagende udsigt over det omgivende landskab. Tenerife er et sandt paradis for naturelskere, der ønsker at udforske øens unikke vulkanske geologi og mærke kraften fra den underliggende geologiske aktivitet.

Nyd det subtropiske klima hele året

Tenerife nyder et fantastisk subtropisk klima, hvor temperaturen holder sig behagelig året rundt. Øen har gennemsnitligt 20-25 grader celsius om vinteren og 24-28 grader om sommeren. Uanset hvornår på året du besøger Tenerife, kan du derfor nyde de solrige dage og afslappende atmosfære. Se alle rejseafgange til Tenerife her og book din næste drømmedestination.

Utallige aktiviteter for enhver smag

Uanset om du søger afslappende dage på stranden, spændende vandreture eller et aktivt byliv, så finder du det hele på Tenerife. Øen byder på et væld af muligheder, der tilgodeser enhver interesse og præference. Tag på opdagelse i de charmerende byer, hvor du kan nyde det lokale køkken og opleve den unikke kultur. Eller udforsk de imponerende vulkanske landskaber og naturreservater, hvor du kan opleve et rigt dyreliv. Og hvis du søger mere fart over feltet, så er der rige muligheder for vandaktiviteter, golf, mountainbiking og meget mere. Find din drømmerejse her.

Gourmetoplevelser i verdensklasse

Tenerife er et sandt paradis for smagsløgene. Øen byder på et hav af gourmetoplevelser i verdensklasse. Besøg de elegante restauranter, hvor lokale råvarer forvandles til mesterværker af gastronomi. Smag de eksotiske retter, som kombinerer traditionelle kanariske specialiteter med moderne kulinariske teknikker. Lad dig forføre af de intense aromaer og de unikke smagssammensætninger, som gør Tenerife til et must for enhver ægte madentusiast.

Afslappende dage på stranden

Tenerife er et paradis for dem, der søger at slappe af på de smukke, hvide sandstrande. Øens sydlige kyst byder på utallige muligheder for at nyde solen, havet og den afslappende stemning. Slå dig ned på en af de velkendte strande som Playa de las Américas eller Los Cristianos og lad dagene glide roligt afsted. Lyt til bølgernes beroligende lyd, mens du nyder en forfriskende drink og lader tankerne vandre. Tenerife er det perfekte sted at slappe fuldstændig af og genoplade batterierne.

Spændende kulturelle seværdigheder

Tenerife byder på en rig kulturarv, som kan opleves gennem en række spændende seværdigheder. Besøg den smukke Katedral i La Laguna, som er et mesterværk inden for barokarkitekturen og et UNESCO-verdensarvsted. Videre kan du opleve det fascinerende Pyramiderne i Güímar, som er et arkæologisk kompleks med mysterier og teorier om deres oprindelse. Slut dagen af med en tur gennem den historiske bykerne i hovedstaden Santa Cruz de Tenerife, hvor du kan nyde den charmerende arkitektur og atmosfære.

Familievenlige ferieaktiviteter

Tenerife byder på et hav af familievenlige ferieaktiviteter, der vil glæde både store og små. Besøg Loro Parque, et imponerende dyrepark med et bredt udvalg af dyr, herunder delfiner, søløver og papegøjer. Her kan børnene more sig med sjove shows og interaktive oplevelser. Alternativt kan I tage på udflugt til Teide Nationalpark, hvor I kan udforske den spektakulære vulkanske natur og nyde den friske bjergluft. For de mindre eventyrlige kan I slappe af på en af de mange børnevenlige strande, hvor I kan nyde sol, sand og bølger i et afslappet tempo.

Fantastiske muligheder for vandreture

Tenerife byder på et væld af fantastiske muligheder for vandreture. Øen har et imponerende bjerglandskab med vulkaner, dybe kløfter og grønne dale, som indbyder til at udforske naturen til fods. Vandreruter i forskellige sværhedsgrader giver mulighed for at opleve øens storslåede sceneri, uanset om du er nybegynder eller erfaren vandrer. Gå i fodsporene af de lokale og opdag de skjulte perler, som kun de kender til. Uanset om du foretrækker udfordrende bjergture eller mere afslapnende vandreture gennem frodige skove, vil du finde noget, der passer til dine ønsker og evner på Tenerife.

Unikke muligheder for dykning og snorkling

Tenerife tilbyder unikke muligheder for dykning og snorkling. Øens vulkanske natur har skabt et fascinerende undervandslandskab, der er et paradis for dykkere og snorklere. Korallerne, de farverige fisk og de spændende huler og tunneler under vandet lokker besøgende fra hele verden til Tenerife. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, vil du finde fantastiske steder at udforske det marine liv. Mange dykkecentre og snorklingsture giver dig mulighed for at opleve det unikke økosystem under havoverfladen.

Inspirerende solnedgange og stjernehimmel

Tenerife byder på nogle af de mest spektakulære solnedgange i verden. Når solen langsomt synker ned bag vulkanen El Teide, farves himlen i et eksploderende farvespil af orange, rød og lilla nuancer. Dette naturlige skuespil trækker mange besøgende til øens vestlige kyster, hvor de nyder den smukke udsigt i et afslappet tempo. Når mørket så falder på, åbenbarer Tenerifes himmel sig i hele sin pragt. På grund af den ringe lysforurening kan man her opleve et imponerende stjernehimmel, som vil efterlade et uudsletteligt indtryk hos enhver stjernekigger.